Graag stellen wij ons even voor

Wij zijn specialist in: arbeidsrecht - contractenrecht en bijzondere overeenkomsten- ontslagrecht - medezeggenschapsrecht - reorganisaties - overgang van ondernemingen – aandeelhoudersvraagstukken - bedrijfsopvolging en -overnames - fusies - splitsingen – insolventie en herstructurering.

 

Miryam Breeuwer
advocaat, bedrijfskundige, curator, docent rechten


 

Voordat ik toetrad tot de advocatuur, werkte ik jarenlang zelf in het bedrijfsleven. Daar heb ik nog iedere dag profijt van. Bij het oplossen van ondernemersvraagstukken combineer ik die praktijkervaring aan mijn studie rechten en bedrijfskunde. Als ondernemer wilt u direct contact en direct verzekerd zijn van hulp/advies waar u en uw onderneming echt mee kan opschieten. Want de hulp inschakelen van een advocaat doe je soms nooit op de makkelijke momenten van je loopbaan als ondernemer. Dan heb je behoefte aan deskundigheid, doortastend optreden en ...wederzijds vertrouwen.

En nog steeds zie ik bedrijven van binnenuit: ik ben commissaris bij een aantal organisaties. Ik vind het ook geweldig om mijn kennis door te geven aan jonge bedrijfskundigen en rechtenstudenten in opleiding: al ruim vijftien jaar doceer ik aan de Hanzehogeschool Groningen; de vakken arbeidsrecht, privaatrecht en ondernemingsrecht en Management & Organisatie en Corporate Governance.

Als oprichter van advocatenkantoor MPC advocatuur had ik een duidelijk doel voor ogen: hoogste tijd voor een eigentijds, no-nonsense kantoor waar ondernemers een sparringpartner vinden die weet wat er speelt en waar bedrijven behoefte aan hebben. Ik ben  ‘pragmatisch, creatief, inventief en sportief’. In sporten is opgeven geen optie en dat geldt voor mij ook. Met als einddoel een tastbaar resultaat. Dat is een uitdaging maar die ga ik graag gezamenlijk met u aan. 

Direct contact? 

M. 06-23434351

Stuur een e-mail naar m.breeuwer@mpcadvocatuur.nl 

Annemarie de Groot
kantoormanagement/
secretariaat


Door werkzaam te zijn in diverse branches heb ik een brede kennis opgedaan in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik mij goed inleven in situaties die bij u spelen in uw bedrijf en op de werkvloer.

Inmiddels ben ik ruim 11 jaar werkzaam als juridisch secretaresse / management assistent. Met veel enthousiasme ben ik per 1 januari 2016 gestart bij MPC Advocatuur, een advocatenkantoor met korte lijnen, veel deskundigheid, en een open sfeer. 

Bij MPC advocatuur ben ik verantwoordelijk voor de gehele backoffice/kantoor organisatie en administratie. 

Voor al uw vragen over juridisch advies, onze werkwijze,  uw vraagstukken sta ik u graag bij en kunt u mij altijd bereiken.

T.   050 211 18 72 

M. a.degroot@mpcadvocatuur.nl

Onze specialismen zijn

Waarmee kunnen we u helpen?
Mail, bel of whatsapp ons

 050 2111872 

 0623434351